Krasch! bom! bang!

Hittar inga ord på den klantighet jag just gjort, Jag har mördat min telefon, jag är en simpel telefonmördare... Ringde på den och på nåt sjukt sätt tappade jag min älskling, rakt ner i korkmattan, med hela flata skärmen nedåt. Inte ens touchen fungerar...

Sony Xperia Z2, Du var min vän, du fanns alltid där. Vi har både skrattat och gråtit tillsammans, vi har sovit, tränat, jobbat, lagat mat ja i princip varit med varandra 24-7, Du och jag. Du var den bäste jag haft... RIP

Har aldrig känt mig så naken utan internet i fickan, men wtf fick ju beställa en ny lur, en Xperia Z5, jag hoppas den är lika tillförlitlig som min trotjänare. Min största fundering över detta är jag är inte SÅ beroende som många av mina vänner är. Jag menar, jag är tillbaka till stenåldern, jag får regga saker och ting via datorn etc. Men jag är ändå inte så bekymrad att jag missar massa på FB eller Insta, det funkar ändå liksom. Sura grejer är att jag inte har något Endomondo eller bank ID och typ såna saker. Men jag överlever nog en vecka utan mobil. Snacka om I-landsproblem! :D Tankarna glider snabbt in på flyktingarna som har större problem än vad jag har...

Förändring i kroppen

Har kört lågt kaloriintag i 35-40 dagar nu, försökt att ligga på ett kaloriintag på ca 1500-1700 förutom varannan fredag-lördag, då jag har haft valfritt intag men har sällan passerat 2200-2300. Käkar lite kosttillskott, Diet calcium pyruvate, Diet CLA, Diet Carnitin, Omega 3 samt Multivitamin. Äter allt mellan himmel till jord men ser ändå till att kaloriintaget inte överstiger det tänkta 1500-1700.

I förrgår så blev någon typ av bajsattack, tror fan hela systemet tömdes. Men resultatet av det har varit grymt intressant, de två senaste dagarna har jag tappat suget på allt som går att äta? Men jag har inte blivit nämnbart tröttare. Har bara kört lättare styrkefys i 2 dagar som känts riktigt bra och det blir fastalöpning imorgonbitti.

Jag börjar misstänka att kroppen har börjat använda mer fett som bränsle i kroppen och förbränningen av det även har optimerats ett snäpp? Jag har även tappat lite vikt igen på väldigt kort tid.

Vägde in mig nyskiten och nytränad på endast 73.3 skulle gissa att normalvikten ligger runt 74,2. Spegelbilden visar vissa tecken på muskler nu, men den jävla bilringen kommer ta tid, men det är långt kvar till 4 juni (Sthlm Maran) :)

miltest

ok, jag kommenterar denna runda trots att det är lite genant, men nu när jag funderar på det så är det ju egentligen asroligt,  tur jag inte såg mig själv. Skulle köra milen, men rundan fick ett snöpligt slut. akut dålig i kistan, försökte hålla mig från att pruppa från 500m kvar sen mullrade kistan ordentligt vid 250m kvar, fanns bara 2 val i eller utanför byxan. Det var bara kasta sig i diket och låta det komma,  och sen var det bara att försöka gå hem med gräs fulla arslet (inte skönt). Hade jag tagit 30 sekunder till på mig i diket hade det kommit 2 par och sett mig. ibland har man tur. Hahaha 😂 😂 

Rundan (hade) slutat runt 49 utan fadäs så det ser lovande ut.
 Testade även att väga in mig efter rundan då jag misstänker att jag förmodligen låg på min lägstanivå. Nytömd och nysprungen: 73.2

idioti eller mental träning?

Still strong, tränar på och det känns riktigt bra.  åkte upp till bondsjö och sprang i spåret.  Körde på fastande mage och fick känna på "väggen " var tvungen att sakta ner tempot en aning, och återfick lite krafter efter ca 25 min. Bästa av allt är att trampdynorna kändes varken bättre eller sämre. Låren tog grymt mycket stryk då banprofil är av den karaktären. Upp och ner som en berg och dalbana. Det blev 7 varv på en ca 2,2km runda. Lite träligt men antar att det även är bra mental träning men målet är att fixa 10 varv enkelt och fortfarande känna att det här kan jag göra 10 till. Hade förmodligen kunnat pressa 2-3 varv till men hade bränt för mycket krut. Sammanfattningvis så var det ett helt ok långpass. Gränsen är nu flyttad till 15,5k från 12. Nästa vecka kommer bestå av kortare intensiva pass. 

Härnö Trail

Jag och Tommy Körde Härnö Trail den 4:e oktober.  Ett nytt lopp i Härnösand. I år var det dock bara ett testlopp med ca 70-80 deltagare. Loppet fanns i två längder 8,7 och 21,3k. Fint arrangemang måste tilläggas. Bra väder och med bästa förutsättningar för ett lopp. Dock har jag aldrig varit så besviken på min egen prestation efter ett genomfört lopp.

Efter en veckas analys har jag kommit fram till följande: jag tog mig vatten över huvudet. Hur fan kan ställa upp i en halvmara distans nu? Jag kom igång med löpningen i augusti efter drygt 1 års uppehåll från träning/löpning pga hälsporre. Så på ca 5-6v förväntade jag mig vad? Hjärnan fattade nog inte riktigt att jag hade haft uppehåll! 

Att jag tog mig runt överhuvudtaget var egentligen bra men jag vet att jag kan bättre.

Resultatet av detta urusla upplägg gav självkänslan en rejäl törn och gav rejält med bränsle till jävla anamma. Nu är det ca ett år kvar till revanschen och jag ska träna så jäkla hårt för detta lopp. Många kommer säkerligen träna under 2016 men jag ska ta mig fasen träna lite hårdare.

Började kosthållning redan för 4 veckor sedan. nu ska netto 8-10 kg bort och bygga lite muskler. Äter allt men räknar kalorier, ca 1500 /dag är intaget. Ger en nedgång på ca 0,5kg per vecka.

Nästa testlopp blir sthlmmaran, ska träna hela vintern för att vara stark nog för distansen.
Vikt nu: 75kg (-3kg) 

RSS 2.0