hotell

ojoj pirrar lite i magen. har nu bokat hotell i Stockholm inför asics maran. tjoooihooo. ska bli fett kul. längt ar till barmark så man får börja asfaltsträna lite längre sträckor. tror att fjolårets strapatser har stärkt kroppen inför årets utmaningar. går just nu på diet och jag hoppas att när barmarken är här så är jag ett par kg lättare så jag flyger fram i spåren....

Schyssta vinterpjux

Hunnit med 56km med mina nya Salomon Spikecross och det är den klart bekvämaste skon jag haft för vinter, men greppet på is suger ( dubbarna sitter fel och är för stora) . Dämpningen är bra, så långpassen känns bekväma. Mest greppvänlig är heltklart Icebugs, och vid mycket omjämnt underlag så är bugsen bättre då man får mer markkontakt (tunnare sula). Om jag inte har fel så är bugsen lite närmare barfotalöpningen tror den hade en heeldrop på 6mm medan salomon har 10mm. Båda har sina styrkor helt klart. Utan och tveka kommer jag köra bugs på tjurruset men på ett vinterlopp definitivt salomon.

Sammanfattningsvis, jag älskar sommaren!! :)

åter på banan

efter en tids vila så kör jag igen för fullt. körde igång för ca 2-3 veckor sedan och det känns riktigt bra. äter lågkolhydratkost och hoppas tappa ett par kg. har inte ätit godis och skit på 12 dagar och det känns bra. försöker sluta snusa men det är lättare än sagt än gjort.

dagsvikten pendlar mellan 75-77kg

RSS 2.0