magiskt

69,5!!!! visserligen efter träning men det är nytt bottenrekord!!! nu är det så sjuuuukt nära!!! 1-2 veckors extra slit så är målet nått med råge! sen börjar en svår fas att vänja kroppen med en mer balanserad kost med "riktig" mat.


Fystestet

Återkom inte som jag sa, men fystestet gick kanonbra. Jag förbättrade mitt pb på 5k 6s, så nu springer jag sträckan på 22.49. Jag är dock lite konfunderad att det gick så pass bra? Äter ju lite klen kost (för viktnedgångens skull) men ändå kunde jag trycka på i stegen. Jag reflekterade att jag tänkte mer på tekniken hur jag sprang, lutning på kroppen och etc. så jag prövade igen igår och sprang 11k med mer fokus på hur jag sprang och resultatet av det blev ett nytt PB på 10k som avverkades på 47.36?? var precis som att jag fick upp både fart och mer ork?? kan löptekniken vara förbättrad? MEN GLAD blev jag i alla fall. :)

5k: http://www.endomondo.com/workouts/168839072/1475531

10k: http://www.endomondo.com/workouts/168839072/1475531

fystest imorgon

tar den sedvanliga testrundan, bingorundan. sprinttest 5k. är ju som sagt lite lättare, orken är lite si så där men äter lite mer idag och ser vad det kan ge... dvs det blir lite fusk i dieten men jag vill gärna se lite resultat för att motivationen inte ska tryta. återkommer imorgon med resultat.

målet närmar sig -8kg

sjukt less på grönsaker, keso, pizzasallad, ägg, men resultatet är ja nöjd med. "bara" 2kg kvar så jag kämpar på 2-3veckor till. efter det blir det lite mer kvalitetsträning.. har nada ork. tränar på så gott det går men man märker snabbt att jag saknar den "rätta krämen" och att resultaten på löpningen inte är de bästa. i gengäld går jag ner i vikt iallafall. vikten idag motsvarar mig själv som 15-16åring dock var jag rejält mycket starkare tack vare all styrketräning via hockeyn. nu är det bara upploppet kvar som sagt!! :-D

målet närmar sig.

vägde in mig idag och veckans slit med minimal kost och andra nyttigheter. sjukt less att inte få känna känslan med lite tuggmotstånd som bröd, potatis och pasta. träningen går si sådär, blir sjukt trött i uppförsbackarna har inte den rätta orken just nu men jag försöker träna på som vanligt men det är inte lätt utan energi från kolhydrater. men det är okej i nuläget. har tappat ca 5-6 kg på 3-4 veckor och tuggar på lite till. mars ut är målet. sen får vi se vad som händer.


22k

Haha ja det gick ju inte riktigt som jag tänkt mig. men det var helt ok. Massor av den där förbenade snön (hade troligtvis varit lättare med skidor idag... Efter 37 min dusch så hade känsel i tårna återkommit och gore tex va fan är det för smörja?? blev blöt kall och förbannad. tyvärr nådde jag inte distansmålet, men det slet ungeför lika hårt som om det hade varit en fin dag antar jag. ca 5-10cm snö och den särklass värsta sträckan var bandvagnsspåret till gånsvik... pulsa i skoterspåret och var femte meter sjönk man ner... pung Pung PUNG. Men nu är det gjort och jag antar att imorgon är jag lika sugen att springa igen. Godnatt!

RSS 2.0