pulsmätning

Tjo! Nu har mitt nya band till pulsmätaren kommit. Hoppas den fungerar igen. Lite trist att inte se vilken arbetsnivå jag har när jag är ute. Men det ska vi ändra på. Ska pröva redan ikväll. 😉

LJUSET I TUNNELN

Då har jag gjort mitt längsta löppass på nästan 2 år,  sjukt jobbigt!  Häl, framfot och knä helt ok, inte så jäkla skönt men det gjorde inte mer ont än när jag ligger i soffan. Passet i siffror nedan som jag är över än nöjd över. Ribban är satt och målet är klart. Två varv runt örsjön med samma hastighet samt ett varv med med 5-tempo.

Skadedrabbat

Ena problemet avlöser det andra... Knät blev bra efter 2 veckor med thaimassage men blev avlöst med hälsporre som jag fortfarande har känningar av är återigen och får fotmassage av thaimassören. Det har gått ca 1 år men inte bra ännu. Högra foten verkar ha sjunkit ihop och har problem med en nerv där. Men det är ändå ok att springa lite lätt men då måste jag ha skor med rejäl tåbox . Har kört lite skikes under sommaren som har fungerat bra. Men jag saknar löpningen och har svårt att hitta tillbaka till träningsformen.

Jobbar vidare...
Status: pendlar mellan 77-78kg, äter allt.


RSS 2.0