Snart bara 4 veckor kvar!

Ja nu börjar sig paniken, eller hur var det som? Problemet kvarstår, har problem med ett knä och en axel. Just nu springer jag inte alls för det går inte helt enkelt. HCU närmar sig och jag är i mitt livs sämsta form. Mentalt är jag ganska nedbruten tack vare att en kota i ryggen har värkt tack vare den pissiga senvintern/våren. Nu när värmen kom de senaste dagarna har jag känt en gnista av hopp trots allt. SÅ? 13 mil till fots, kanske kan gå ändå har inte fått mina långpass då det inte har fungerat... Jobbar febrilt att rehaba knät. Om två veckor får vi se om det har gett resultat.

speedhiking

finns det något som heter ultra speedhiking? satt och läste lite löst om detta. sammanfattningsvis kom jag fram till följande: vanligt i speedhiking är distanser mellan 5-15miles, hastigheten ligger vanligtvis inom intervallet 2,5-4 Miles/h. och kombinationen löpning-vandring-stavgång.

satt mig ner och sneglade på min utrustning och funderade lite över det taktiska upplägget för high Coast ultra. återspeglade lite hur jag rörde mig i fjol, och kom fram till att jag INTE ÄR ultralöpare (tror jag) vet fortfarande inte riktigt vad definitionen är. det jag tror jag är: är en speedhikingutövare på ultradistans? känns som mer rättvist eller? måste nog fundera lite över detta nästa långpass.


RSS 2.0