trögt

Var ute på en löprunda imorse runt örsjön som kändes grymt trögt, höll ändå ett snittempo på ca 5.05. så det gick lite fortare än vad jag förväntade mig. 2 veckor har gått, vikt ja där har jag inte rört mig mycket. har väl inte gått in helhjärtat inför uppgiften men jag tränar hårt precis som väntat och jag tycker mig att överkroppen har blivit lite starkare. Blir ett fystest imorgonkväll efter jobbet, då jag ägnar förmiddagen till ytterligare ett löppass. jag vet inte vad det beror på men jag tycker det är jobbigt att löpa just nu men jag känner ändå suget att köra ett pass och jag hade förmodligen inte varit helt främmande att ta ett till nu ikväll.

4kg på 6 veckor?

ja är detta möjligt eller omöjligt? finns bara ett sätt att ta reda på det. ska äta smart och träna hårt så ska det nog gå. på mina 173cm och ca 71kg känns det ganska rimligt med 67-68kg. har redan nu skalat av lite kolhydrater och socker och ska försöka gå in i fas 2 imorgon och övergå till vatten istället för dricka etc. en utmaning, jag älskar utmaningar... :-D

ingen vila ingen ro

Har hänt en del sen jag skrev sist. Har varit på möte med ett glatt löpargäng, High Coast ultra arrangörer där jag även är med och tycker och tänker. Kände nästan hur laddad jag blev när vi pratade om det och jag vet med mig att jag ska prova igen, men mycket mer och bättre förberedd. Nu blir det lite basträning med lite längre pass och ev. några fler pass typ i februari.

Hittade en rolig styrketräningsapp som heter just six weeks som jag ska prova, där man tränar armar axlar rygg och mage... kan bli en kul utmaning och se hur många jag gör efter 6 veckor. :) ska ta någon bild bara för att ha koll hur det ser ut efter 6 veckor.

Kosten är inte den bästa, men ligger ganska stadigt på lägsta på 69,4 och högsta 72,4, normaldag ca 70,8. men under denna "just 6 weeks" ska jag ta lite kosttillskott som lite extra protein bara för att öka på effekten lite. Det kommer bli flera korta intensiva pass framöver...

RSS 2.0