nya skor

testade mina nya skor, asics gt 1000. hinner jag springa in dem? 6 dagar till maran? ska testa ett lite längre pass och se hur de känns. sprang lite i dem idag det kändes helt ok iaf. :-D


löparlycka

var ute på en mysig skogstur igår. när jag sprang på stigarna så kändes det himla bra, vet inte vad som gjorde det men jag kände lyckoruset.i kroppen.. sen provade jag dessutom mina inov8 som man fick en grym härlig känsla i.


11 dagar kvar

Pirret i magen, nervositeten är här... Skorna höll inte för långapsset. Lappade dem lite mer med lite mer förstärkning, nya skor är beställd. Får börja med gamla skorna och se hur långt de håller, sen får jag ta reservpjuxen. Ska försöka få några mil med de nya pjuxen så ska det här nog gå bra... :/

Murphys lag

tro på fan att det kan jävlas. jag har sprungit sönder skorna som jag ska ha på maran!!! med mindre än två veckor kvar!!! nu har jag klippt sönder en funktionströja och limmat hålen i skorna, bara hoppas det håller... ska ta ett långpass imorgon och testa. jag har iaf nödbeställt ett par gt1000 som ska vara motsvarigheten till de jag har nu. men hinner jag springa in dem? nä, jag hoppas lagningen håller... :-(Toppen pass

Körde ett fint pass genom stan igår, satte lite PB på olika distanser klarade hålla ett bra tempo tills jag kom till sista backen. Hade ganska bra kräm kvar men kändes som jag inte fick in tillräckligt med syre, troligtvis var jag uppe på min maxkapacitet, lite tråkigt ändå att inte har mer att ge. Skulle tro att på flackbana så är mitt max 45min på 10k och 5k, 20:50-21. Lite nyfiken är jag vad Är mitt PB?? om jag får ork, lust och tid så ska jag försöka springa på en relativt jämn sträcka och ta reda på det i sommar.

Alltjämt ligger vikten och pendlar runt 70kg, som är helt ok men jag skulle bra gärna vilja smyga ner 2-3kg till men jag antar att det får bli ett projekt inför nästa sommar.

mums

lite god mat efter dagens långpass. första skrovet sen ifjol! mums!

passet gick fint, inga känningar i senknarren. :-) bara lite träningsvärk i vaderna förmodligen en rest sen barfotapasset. låren känns lite åxo. men det är bara träningsvärk! tack och lov.


26 dagar kvar

Körde en testrunda igår på nästan 14k, sprang med korta tights (kallt på slutet) men det kändes riktigt bra i senknarren. höll ett relativt jämnt 5:10 tempo. Kändes att man har ätit lite bättre på slutet. Jag har mer kräm i benen så det ser ljust ut. Nu hoppas jag att jag får vara skadefri och att förkylningar håller sig borta (peppar,peppar).
Dagens pass var otroligt segstartad, kroppen "vaknade" inte förrän efter en kvart, då fick jag lite mer pump i seten. Men efter 40 min slit så blir det en välförtjänt sömn inför morgondagens löptur. Det ska bli 13-14 grader varmt och sol!!! Måste bara ta en långsväng när det ska vara så underbart väder... :)

gick ju inte så bra...

försökte chocka kroppen genom att låtsas att jag inte har vilat flera dagar. tuggade på i riktigt bra tempo blev nytt pb på 5k. priset blev en aning högt fick känningar i baksidan knät... vek upp trekvartstightsen så kändes det bättre. men det ömmar lite ikväll. ska prova ett luuuungt långpass med kortbyxor och se hur det känns i helgen.
p.s. vaderna är fortfarande mos, hiskelig träningsvärk....

vader

Igår tog jag mitt första pass löpning på en vecka har lite problem med ett senknarr i vänstra knät :-( drog på mig vibra five för att säkerställa att jag inte skulle för långt. och långt blev det inte ca 3km och idag är vaderna mos... Jesus vilken träningsvärk jag kan seriöst inte ställa mig på tå... haha men knät kändes hyfsat och ska prova ett lite längre pass imorgon med Vanliga skor. det är nu mindre än 1 mån till Stockholm maran så nu vill jag bli frisk!!!


resultat på 6 månader

gjorde en liten analys jämfört med första bilden jag la upp. det har gått 6 månader varav ca 15 v. strikt kosthållning och regelbunden träning. löpning 2-3ggr/v och sista 6-8v med 2-3 pass styrketräning/cirkelträning. kosten har varit lågkolhydratkost typ sallad och kött och en jävla massa ägg. kosttillskott har varit vitaminer, 3fas proteindrink (före träning), krom och sista 3 veckorna karnitin samt under hela perioden har jag käkat purvyat inköpt på svensktkosttillskott. tycker bilderna talar sitt tydliga språk. svårt att säga vad som gett effekten. tror samtliga delar kost, träning och kosttillskott har gemensamt resulterat till där jag står idag.


RSS 2.0